Имейл маркетинг, SMS маркетинг

Имейл маркетинг и SMS маркетинг

Капитализирайте информационния ресурс от данни за връзка с клиентите си, като ги информирате за новости, промоционални оферти и специални предложения, чрез имейл маркетинг или SMS маркетинг.

Имейл маркетинг

Предлагаме Ви имейл услуга, по цялостна организация на кампании за имейл реклама, чрез периодично изпращане на имейл до много получатели, според график съобразен с важните за бизнеса Ви събития – сезонни оферти, празници и свързаните с тях промоции, изложения, семинари, PR събития и др. За да бъде максимално ефективна Вашата имейл реклама, съдържанието на всички имейл маркетинг материали се изготвя от професионални копирайтъри. Отделяме специално внимание на графичното оформление имейлите, които се проектират от опитни специалисти по графичен дизайн, за да бъдат предложенията Ви максимално атрактивни за потенциалните клиенти.

SMS маркетинг

Нашите специализирани SMS маркетинг услуги включват осъществяването рекламни sms кампании, чрез изпращане на промоционални съобщения, до потребители, които са Ви предоставили номер на мобилен телефон за тази цел. Тази своеобразна SMS реклама е чудесен начин за генериране на незабавни резултати в краткосрочен план. Свържете се с екипа ни, за да научите повече за нашите SMS услуги.

Времето в което живеем предоставя хиляди възможности за развитие на бизнеса на различни комуникационни канали с набор от инструменти, които обгръщат живота ни. За да бъдем винаги на първите места в конкурентните браншове е необходимо за изградим цялостна визия, която осигурява всички позитиви и ни отличава на високо ниво. Използвайки имейл или sms маркетинг ще допренесе за достатъчно информираност на потребителя. Всяка дейност, промоции, кампании и т.н. ще бъде веднага свеждани до неговото внимание. Така ще установите ежедневна връзка с крайните клиенти и ще напомните непрекъснато за своето присъствие.

Разгледайте още интересни публикации от света на дигиталния маркетинг на страниците ни  във Фейсбук или Google плюс!

Запознайте се услугите ни: