Реклама в Гугъл, AdWords Реклама, Реклама в Google

Реклама в Гугъл

Чрез Google Ads реклама можем да поднасяме рекламните Ви послания на потенциалните потребители точно в момента, когато търсят продукти или услуги, като Вашите. Предлагаме услуга по организация, администриране и оптимизация на кампании за Гугъл реклама. Тя ще Ви позволи да се възползвате от този доказано ефективен маркетингов подход.

Доверете своята реклама в Google на професионалисти

Екипът ни от Google сертифицирани експерти ще приложи най-добрите практики за Google Ads реклама при създаването на Вашите рекламни кампании. Рекламните текстове се изготвят от опитни копирайтъри, които умело подканват потенциалните Ви клиенти към желаното от Вас действие.

С какво можем да Ви помогнем

Ако все още нямате бизнес уебсайт, то ние ще разработим такъв за Вас. Ще постигнем максимално съответствие между неговото съдържание и рекламните послания. Това ще минимизира рекламните Ви разходи, като осигури и по-добра позиция на Вашата Google реклама. Ще ви изведе на първата страница с резултати в Google. Ще генерира по-голям брой кликвания към сайта Ви или обаждания от заинтересовани потребители.

Ще създадем и оформим графично страница за бизнеса Ви. Това ще позволи да показваме неговото местоположение и информация в резултатите за местни бизнеси. Резултати за които има отделено място на първа страница, над всички останали органични резултати, а също и в Google Maps. Ще изградим и ангажираме аудитория от потребители на социалната мрежа. Ще изградим периодични публикации и обновяване на съдържанието на бизнес страницата.

Ще анализираме спецификата на Вашата сфера на дейност и поставените рекламни цели. Това ще ни помогне да подберем най-подходящите канали и формати за реклама в Google. Такива например са текстови реклами в търсачката или динамични реклами, които се изобразяват в графичен или текстови формат. Това се случва в зависимост от това дали потребителят използва търсачката или разглежда свързани с ключовите Ви думи сайтове от партньорската мрежа на Google. Ако пък желаете да популяризирате мобилното си приложение, то ние ще приложим специализиран рекламен формат,. Той е предназначен да генерира изтегляния на приложението Ви, показвайки негови реклами на потребителите на магазина Google Play, използващи подобни приложения. В случай, че разчитате предимно на обаждания от клиенти, за да реализирате приходи, ще разработим специализирани реклами, които се появяват само на мобилни устройства, когато техните потребители търсят в Google. Този рекламен формат предлага единствено опция за директно обаждане към бизнеса Ви.

Кампания в AdWords

Ще разработим кампания за Google Ads реклама, подбирайки точните ключови думи обвързани с Вашата бизнес стратегия и уеб съдържание, за да постигнем максимално съответствие с рекламните текстове. Нашият екип от професионални копирайтъри ще създаде въздействащи рекламни послания, които ще насочим към най-подходящите аудитории от потребители. Ежедневно ще следим резултатите от кампанията с цел да я оптимизираме, изключвайки неправилни заявки за търсене активиращи рекламите Ви. По този начин ще подобрим ефективността при реализиране на рекламните Ви цели, като Ви предоставяме регулярни отчети за резултатите от Вашата реклама в Google.

Разгледайте информацията относно съпътстващи услуги, като:

Постете ни и в Google  Plus или  разгледайте страницата ни във Facebook, за да научите повече за последните тенденции в модерния дигитален маркетинг.