Фейсбук реклама. Реклама във Фейсбук, Facebook реклама

Фейсбук Реклама

Смятате, че аудиторията на Facebook e най-подходяща за Вашите промоции? Заложете на Facebook реклама! Представяме Ви пакетна услуга по осъществяване на Фейсбук маркетинг кампании за Вашия бизнес.

Дизайн на бизнес страница във Facebook

Ако все още нямате бизнес страница във Facebook, то ние ще създадем и такава и ще я оформим графично в съответствие с логото, цветовата схема и други елементи на брандинга. Нямате готова брандинг концепция? Оставете екипът ни от маркетингови експерти да се погрижи за това.

Осъществяване на кампании за Фейсбук Реклама

Ще подберем най-подходящите типове рекламни кампании за постигането на важни за онлайн бизнеса цели, като:

  • привличане на подходяща целева аудитория от потребители за страницата Ви
  • привличане на нови клиенти на бизнеса Ви
  • повишаване на осведомеността на потребителите за бизнеса Ви
  • показване на местоположението на бизнеса Ви на потребителите на Facebook
  • насочване на потенциални потребители към местоположението на бизнеса Ви
  • насочване на потребители към Вашия уебсайт (ако нямате бизнес уебсайт, но желаете да представите бизнеса си на милионите потребители в мрежата, ще разработим такъв за вас)
  • подтикване на посетителите на сайта Ви към предприемане на конкретни действия (регистрация, покупка, обаждане, запитване и др.)
  • представяне на нови продуктови каталози на подбрани аудитории от потребители
  • показване на рекламни видео клипове на целевата клиентела на бизнеса Ви – при желание от Ваша страна ще изработим и представим такива рекламни клипове на подбрани аудитории от потенциални потребители
  • генериране на продажби за мобилни приложения – популяризиране на Вашите мобилни приложения сред потенциалните им потребители и подтикване към изтегляне и покупка
Поддържане на Facebook страница

Задържане и увеличаване на феновете на бизнес страницата, чрез регулярни, тематични публикации и генериране на продажби, чрез промотиране на продуктите и услугите Ви пред наличната аудитория.

Отчет за ефективността на кампаниите за реклама във Фейсбук

При наличие на интерес и желание от Ваша страна ще предоставим детайлни отчети за резултатите и ефективността на провежданите инициативи за Facebook реклама.

Разберете как още можем да Ви помогнем с реклама в Google, изработка на сайтимейл маркетинг и SMS маркетинг!

Следете ни и в социалните мрежи Facebook и Google Plus , за да научите интерсни новости от дигиталната маркетинг вселена!